Definita cuvantului supraprodus
SUPRAPRODÚS s. n. plusprodus. (< supra1- + produs)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu supraprodus
CELSUS (sec. 2), filozof neoplatonician care a trăit la Roma. A criticat doctrina primilor creștini, tradiția întrupării lui Hristos. Cunoscut din scrierile lui Origene, „Contra Celsus”. Vezi definitia »
TINÍTUS s. n. acufenă. (< lat. tinnitus) Vezi definitia »
ALTOSTRÁTUS s. m. Formație de nori situată la o altitudine medie de 6000 m, care se prezintă ca un strat dens și uniform, de culoare cenușie sau albăstruie, cu aspect fibros sau ușor striat. – Din fr. altostratus. Vezi definitia »
BROCKHAUS, Friedrich Arnold (1772-1823), publicist și lexicograf german. Fondatorul case de editură care-i poartă numele (1805). A editat „Konversationslexikon” (1808). Fii săi Friedrich și Heinrich au continuat opera tatălui. Vezi definitia »
TALÁMUS s.n. Parte a encefalului, situată la baza creierului, formată dintr-o masă de substanță cenușie prin care trec toate căile senzitive și senzoriale care merg la scoarța cerebrală. // (În forma talamo- Element prim de compunere savantă cu semnificația „(referitor la) talamus”, „aparținând talamusului”. [< fr. thalamus]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z