Definita cuvantului termoesteziometru
TERMOESTEZIOMÉTRU s. n. instrument pentru măsurarea sensibilității la căldură. (< fr. thermo-esthésiomètre)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu termoesteziometru
STEREOFOTOGONIOMÉTRU s. n. aparat pentru măsurarea unghiurilor din câmpul stereofotogramelor. (< fr. stéréophotogoniomètre) Vezi definitia »
NISÉTRU, nisetri, s. m. Pește mare, răpitor, cu corpul alungit și îndesat, având pe laturi și pe spate plăci cornoase, cu capul mic și botul scurt, lat și rotunjit, prețuit pentru carnea și pentru icrele lui (negre). (Acipenser güldenstaedti). – Din bg. nesetăr, esetăr. Vezi definitia »
GEOMÉTRU, -Ă s.m. și f. 1. Specialist în geometrie. 2. Topograf. [< fr. géomètre]. Vezi definitia »
chítru (chítri), s. m. – Arbore exotic cu fructe comestibile (Citrus medica). – Mr. chitru. Ngr. ϰίτρον (Murnu 13), cf. bg. kitra, v. sb. kitarĭ (Vasmer, Gr., 78). – Der. chitră, s. f. (fructul chitrului); chitri, vb. (a se cătrăni, a se înfuria, a se supăra; Arg., a fura, a curăța de bani). Nu știm dacă chitră, s. f. (Arg., vînt, pîrț) și a se chitri, vb. (Arg., a se băși) depind de cuvintele anterioare, sau de la sb. chitro „rapid, ca din pușcă.” Vezi definitia »
FÉTRU s.n. Pâslă făcută din fibre de lână presată, utilizată la confecționarea pălăriilor. [< fr. feutre]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z