Definita cuvantului tromblon
TROMBLÓN s. n. 1. pușcă foarte scurtă a cărei țeavă avea gura răsfrântă. 2. piesă în formă de pâlnie care se adaptează la o pușcă pentru lansarea de grenade speciale. 3. pălărie ~ = pălărie înaltă cu fundul evazat. (< fr. tromblon)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu tromblon
FILODÉNDRON s. m. plantă decorativă exotică, cu frunze mari și rădăcini aeriene. (< fr. philodendron) Vezi definitia »
CREIÓN s. n. 1. bastonaș de lemn având la mijloc o mină neagră sau colorată pentru scris sau desenat. 2. schiță a unui desen executată în creion (1); eboșă (a unui tablou, a unei poezii). 3. ustensilă asemănătoare cu creionul (1), baton având diferite întrebuințări. ♦ ~ luminos = dispozitiv electronic pentru introducerea datelor și informațiilor în minicalculatoare. 4. (fig.) ușurință de a scrie, de a desena, de a compune. (< fr. crayon) Vezi definitia »
MUCRÓN s.n. (Biol.) Vârf mic ascuțit cu care se termină unele organe ale plantelor. [< fr. mucron, cf. lat. mucro]. Vezi definitia »
PRÓPILON s. n. mic edificiu compus din doi pereți delimitând un scurt culoar, întrerupt la mijloc cu un al treilea perete străpuns de o trecere. (< engl., gr. propylon) Vezi definitia »
JAM-SESSION GÉIM-SESN/ s. n. (jaz) reuniune de soliști și acompaniatori, având ca scop improvizația colectivă. (< amer. jam-session) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z