Definita cuvantului tron
tron (-nuri), s. n. – Scaun, jilț domnesc. Fr. trône.Der. întrona, vb. (a pune pe tron, a înscăuna); detrona, vb., din fr. détrôner.

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu tron
GRIFÓN s.m. 1. Monstru închipuit cu trup de leu înaripat și cu cap și gheare de vultur. ♦ Motiv decorativ care reprezintă un astfel de monstru. 2. Specie de câine de vânătoare cu părul lățos. 3. Gură de izvor (de apă minerală). [< fr. griffon, it. grifone]. Vezi definitia »
TRITÓN1 s.m. 1. Zeitate marină greacă închipuită cu bust de om și cu coadă de pește; (p. ext.) statuie reprezentând această zeitate. 2. Batracian având înfățișarea unui mormoloc de broască; salamandră de apă. ♦ Gen de moluște marine gasteropode. [< lat., fr. triton]. Vezi definitia »
Armaghedon (sau Armageddon) Locatie (sau cuvant grecesc) care reprezinta scena bataliei descrisa in Biblie la Revelatii 16:14-16 – Locul sau timpul unei batalii finale intre fortele binelui si raului (posibil insemnand ca batalia sa aiba loc la Armageddon) – De obicei cuvantul este folosit cand este vorba despre o batalie sau coinfruntare decisiva Vezi definitia »
-GÓN1 elem. gonio1-. () Vezi definitia »
SINGLETÓN s. n. (bridge) singura carte de un anumit semn pe care o are un jucător. (< engl., fr. singleton) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z