Definita cuvantului aatingelaabataj
a atinge la abataj expr. (intl.) a ucide cu o singură lovitură în stomac

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aatingelaabataj
CREIONÁJ, creionaje, s. n. Desen făcut cu creionul (1). – Din fr. crayonnage. Vezi definitia »
ESEIÁJ s.n. (Franțuzism) Încercare; probă. ♦ (Av.) Probă, încercare a unui avion. [Pron. -se-iaj, pl. -je. / < fr. essayage]. Vezi definitia »
MARCÁJ s. n. 1. semn distinctiv, de recunoaștere, pe un lucru. 2. mijloc de semnalizare rutieră pe drumurile publice modernizate, prin aplicarea cu vopsea a unor semne pe suprafața căii rutiere, pe borduri etc.; semn indicator al unui drum de munte sau turistic, aplicat pe copaci, pe stânci, pe tăblițe; totalitatea acestor semne. 3. acțiunea de a marca (4). ♦ tabelă de ~ = tabelă pe care se afișează scorul într-o competiție sportivă. (< fr. marquage) Vezi definitia »
KILOMETRÁJ s. n. 1. măsurarea în kilometri a unui itinerar. ◊ distanța, în kilometri, parcursă de un autovehicul. 2. aparat de bord care înregistrează distanța parcursă. (< fr. kilométrage) Vezi definitia »
RODÁJ s.n. 1. Folosire a unui motor la turații și la sarcini crescânde pentru a se obține o ajustare și o rectificare cât mai bună a pieselor; perioadă în care un motor funcționează în felul acesta. 2. Faptul de a roda (2); rodare. [< fr. rodage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z