Definita cuvantului cetățeandetrotuar
cetățean de trotuar expr. orășean.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu cetățeandetrotuar
RADICULÁR, -Ă, radiculari, -e, adj. Cement radicular = țesut de tip conjunctiv, cu un grad ridicat de mineralizare, care acoperă suprafața radiculară a dinților și, uneori, o mică porțiune din coroana dintelui. Vezi definitia »
GENICULÁR, -Ă adj. De la genunchi, al articulației genunchiului. [Cf. lat. geniculum – genunchi]. Vezi definitia »
POLÁR adj. 1. Referitor la poli (2), de la poli. ♦ Zonă polară = zonă cuprinsă între latitudinile de 75° și poli. 2. Referitor la polii unui magnet sau ai unei pile electrice. ♦ Referitor la un corp sau la un mediu care prezintă polaritate. 3. (Mat.) Coordonate polare = numere reale care determină poziția unui punct în plan. 4. (Fil.) Care se află în raport de polaritate (1), care prezintă polaritate. [Cf. fr. polaire]. Vezi definitia »
PERIGANGLIONÁR, -Ă adj. Situat în jurul ganglionilor; periganglionic. [Cf. fr. périganglionnaire, it. periganglionare]. Vezi definitia »
NOBILIÁR, -Ă, nobiliari, -e, adj. Care aparține nobilimii (1) sau nobililor (II), privitor la nobilime sau la nobili, specific nobilimii; nobilitar. [Pr.: -li-ar] – Din fr. nobiliaire. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z