Definita cuvantului alăsamortul
a lăsa mortul expr. (intl.) 1. a renunța la intenția de a fura sau de a escroca pe cineva. 2. a abandona obiectele furate.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu alăsamortul
ȚÚȚUL, țuțule, s. n. (Reg.) Scrânciob. – Comp. sb. cucati „a legăna”. Vezi definitia »
ciclul agricol Vezi definitia »
FUL, fuluri, s. n. Figură la jocul de pocher, formată dintr-un brelan și o pereche. – Din fr., engl. full. Vezi definitia »
Orgasmul masculin. Barbatul o foloseste pentru a face pipi. Se mai numeste si penis. Atunci cand barbatul practica sex, el il introduce in orgazmul femeii(i se mai spune si pizda, in limbajul de stada) sau in gura femeii pentru al suge, lucru foarte adorat de femei. Vezi definitia »
DESTÚL, -Ă, destui, -le, adj., adv. 1. Adj., adv. (Care este) în cantitate suficientă, atât cât trebuie. 2. Adj., adv. (Care este) în cantitate sau în număr mare; mult. ◊ (Substantivat, n. pl.) A suferit destule. 3. Adj., adv. (Care este) mai mult decât trebuie, prea mult. ♦ (Cu valoare de interjecție) Ajunge! încetează!. 4. Adv. (Urmat de un adjectiv sau de un adverb de care se leagă prin prep. „de”) a) (Exprimă ideea de diminuare a calității pozitive indicate de adjectivul sau adverbul pe care-l însoțește) Aproape..., suficient de..., relativ... S-au înțeles destul de bine. b) (Exprimă ideea de sporire a calității negative indicate de adjectivul sau adverbul pe care-l însoțește). Destul de puțin. Destul de rău.De4 + sătul. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z