Definita cuvantului linginer
linginer, lingineri s. m. (glum.) bețivan alcoolic.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu linginer
ROLL-OVER RĂUL-ÓUVĂR/ s. n. (fin.) metodă prin care un credit pe termen mijlociu sau lung acordat de o bancă este refinanțat prin mijloace bănești împrumutate de la alte bănci pe termen scurt. (< engl. roll-over) Vezi definitia »
BÉLANGER [belãjé], François Joseph (1745-1818), arhitect și decorator francez. Reprezentant al stilurilor Ludovic al XVI-lea și Directoire. Arhitectură peisagistică (castelul Bagatelle, hoteluri, abatoarele din Paris, parcurile Bagatelle și Méréville); a folosit printre primii metalul (cupola halei de grîu din Paris). Vezi definitia »
BUTLER [bátlə], Nicholas Murray (1862-1947), filozof și om politic american. Prof. la Universitatea Columbia. Unul dintre inițiatorii Fundației Carnegie pentru Pace Internațională (1910), al cărei președinte a fost (1925-1945). Premiul Nobel pentru pace (1931), împreună cu J. Addams. Vezi definitia »
CATCHER CHÉCER/ s. m. sportiv care practică catchul. (< fr. catcheur) Vezi definitia »
HOMO FABER s.m. Termen folosit de filozoful francez Bergson pentru a desemna pe omul primitiv care își făurea singur uneltele necesare, transformând natura pentru a o face aptă de a corespunde necesităților sale. [< lat. homo faber]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z