Definita cuvantului zglăvoacă
zglăvoácă / zglăvóc (pește) s. f. / s. m., pl. zglăvoáce / zglăvóci

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu zglăvoacă
DRAGLÍNĂ s. f. echipament de lucru pentru săpat și încărcat pământul, montat pe un excavator, dintr-o cupă la capătul unui braț lung și ușor, acționată de un troliu. (< engl., fr. dragline) Vezi definitia »
TENODÉZĂ s.f. (Med.) Intervenție chirurgicală prin care un tendon este fixat la os, astfel încât să limiteze sau să anuleze o mișcare într-o articulație. [< fr. ténodèse, cf. gr. tenon – tendon, desis – legare]. Vezi definitia »
PTERIDOFÍTĂ, pteridofite, s.f. (La pl.) Încrengătură de plante superioare cu corpul diferențiat în rădăcină, tulpină și frunze și care se înmulțesc prin spori; (la sg.) plantă din această încrengătură (ex. ferigă). Vezi definitia »
MIMÓZĂ, mimoze, s. f. Numele mai multor specii de plante erbacee exotice din familia leguminoaselor, cu frunze compuse și cu flori mici, roz sau albe, dispuse în capitule sau spice, foarte sensibile când sunt atinse (Mimosa); spec. senzitivă (Mimosa pudica); p. restr. floarea acestor plante. – Din fr., lat. mimosa. Vezi definitia »
PADÉLĂ s.f. Vâslă special construită ca să se poată vâsli cu ea alternativ, când pe un bord, când pe celălalt. [< germ. Paddel, cf. engl. paddle]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z