Definita cuvantului busta
BÚSTA adv. v. buzna.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu busta
CHELERÉTA, chelerete, s.f. reg. 1. Regionalism ardelenesc pentru ceas. Adaptare din franceză: Quel heure est-il? Vezi definitia »
decoltá (decoltéz, decoltát), vb. – A răscroi mult un obiect de îmbrăcăminte. Fr. décolleter.Der. (din fr.) decolteu, s. n.; decoltat, adj. (răscroit; îndrăzneț). Vezi definitia »
TEHNOREDACTÁ vb. I. tr. A pregăti din punct de vedere tehnic și grafic un manuscris pentru tipar. [< tehno- + redacta]. Vezi definitia »
ADAPTÁ, adaptez, vb. I. 1. Tranz. A transforma pentru a corespunde anumitor cerințe; a face potrivit pentru întrebuințare în anumite împrejurări; a face să se potrivească. ♦ A ajusta o piesă la un tot; a monta. 2. Refl. A se acomoda. – Fr. adapter (lat. lit. adaptare). Vezi definitia »
DESCÂNTÁ, descấnt, vb. I. 1. Intranz. A rosti descântece însoțite de anumite gesturi magice pentru a obține îndepărtarea unui farmec, vindecarea de o boală. ♦ Tranz. A fermeca, a vrăji (rostind descântece). 2. Tranz. A certa, a mustra, a bate la cap. – Lat. discantare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z