Definita cuvantului cancan
CANCÁN2, cancanuri, s. n. Numele unui dans de cabaret răspândit în Franța, mai ales în a doua jumătate a sec. XIX, executat numai de femei; melodie după care se execută acest dans; french-cancan. – Din fr. cancan.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cancan
GALICIÁN, -Ă, galicieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Galiciei sau este originară de acolo. 2. S. f. Variantă a limbii portugheze vorbită în Galicia și scrisă cu ortografia spaniolă (oficial) sau cu una comună cu alte variante de portugheză. 3. Adj. Care aparține Galiciei sau populației ei, care se referă la Galicia sau la populația ei. [Pr.: -ci-an] – Galicia (n. pr.) + suf. -an. Vezi definitia »
TIBETÁN, -Ă adj., s. m. f. (locuitor) din Tibet. ◊ (s. f.) limbă din grupul tibeto-birman, cu numeroase dialecte, vorbită în Tibet, Pakistan, Birmania și Nepal. (< fr. tibétain) Vezi definitia »
VERFENIÁN s.n. (Geol.) Primul etaj al triasicului alpin. // adj. Care aparține acestui etaj. [Pron. -ni-an, var. (după alte surse) werfenian. / < germ. Werfenian]. Vezi definitia »
italián (italiánă), adj.1. Care face parte din populația de bază a Italiei. – 2. Care aparține Italiei. – Var. (pop.) italian, (înv.) ital. It. italiano, și inainte (sec. XVII) din lat. italus.Der. italian, s. m.; italiancă, s. f.; italienesc, adj. (italian); italienește, adv. (în limba italiană); (i)talienie, s. f. (înv., limba italiană); italienism, s. n. Vezi definitia »
SANFRANCISCÁN, -Ă, sanfranciscáni, -e, s.m. și f., adj. (Persoană) care face parte din populația de bază a orașului sau a regiunii San Francisco din Statele Unite ale Americii sau este originară de acolo. (San Francisco (n.pr.) + suf. -an) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z