Definita cuvantului crăițar
CRĂIȚÁR s. m. v. creițar.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu crăițar
MINICÁR, minicaruri, s. n. Trenuleț acționat de un vehicul motorizat sau autocar mic, folosit pentru transportul persoanelor pe distanțe scurte. – Din engl. minicar. Vezi definitia »
simzár, simzári, s.m. (înv. și reg.) samsar (mijlocitor la cumpărături și vânzări). Vezi definitia »
streșinár, streșináre, s.n. și streșinári, s.m. 1. (s.n.; reg.) streașină. 2. (s.n.; reg.) parte a podului casei așezată pe capetele din afară ale grinzilor. 3. (s.m.; reg.) legătură cu care se prind paiele folosite pentru acoperișul caselor țărănești. Vezi definitia »
VOLUNTÁR, -Ă adj. 1. Făcut de bunăvoie, nesilit de nimeni; liber consimțit. 2. Care caută să-și impună mereu voința; cu voință (fermă); încăpațânat, îndărătnic. // s.m. Militar care participă la o campanie sau se înrolează în armată din propria dorință, de bunăvoie, neobligat (înainte de a fi împlinit vârsta necesară). [< lat. voluntarius, cf. fr. volontaire, it. volontario]. Vezi definitia »
INVÁR s. n. Oțel aliat cu mult nichel, caracterizat printr-o dilatare foarte mică și folosit la fabricarea instrumentelor și a aparatelor de precizie. – Din fr. invar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z