Definita cuvantului gazbeton
GAZBETÓN s. n. Beton poros, folosit ca izolant termic. – Din germ. Gasbeton.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu gazbeton
ANASÓN s. m. Plantă erbacee aromatică cu flori mici și albe, cultivată pentru uleiul eteric și substanțele grase care se extrag din fructe cu diverse întrebuințări în industria alimentară și cea farmaceutică (Pimpinella anisum). ♦ Băutură alcoolică preparată din fructele acestei plante. [Var.: anisón s. m.] – Din tc. anason. Vezi definitia »
DRAHÓN s.m. v. dragon2 [în DN]. Vezi definitia »
BRESSON [bresõ], Robert (1901-1999), regizor francez de cinema. Producții caracterizate prin acuitatea sentimentului tragic, profunzimea instrospecției și austeritatea mijloacelor de expresie („Jurnalul unui preot de țară”, „Un condamnat la moarte a scăpat”, „Porcesul Ioanei d’Arc”, „Sfioasa”). Vezi definitia »
BUȘÓN, bușoane, s. n. 1. Dop din plută, cauciuc, lemn etc. prevăzut cu ghivent. 2. Piesă cilindrică de porțelan, care face parte din dispozitivul de siguranță al unui circuit electric. – Din fr. bouchon. Vezi definitia »
DIVIZIÓN s. n. 1. subunitate de artilerie sau de cavalerie din mai multe baterii sau escadroare. 2. unitate de nave militare cu aceeași destinație. (< rus. divizion, fr. division) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z