Definita cuvantului prespapier
PRESPAPIÉR s.n. Obiect de birou care se așază peste hârtii pentru a le împiedica să se împrăștie. [Pron. -pi-er, scris și presse-papier. / < fr. presse-papiers].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu prespapier
LER2 s. n. (Reg.) Vreme, timp, (în special) timpul în care cineva este în floarea vârstei. ◊ Expr. A(-i) trece (cuiva) lerul = a îmbătrâni, a nu mai avea căutare; a nu mai avea nici o valoare, a nu mai fi bun de nimic. Vezi definitia »
CÁPER, -Ă I. s. m. arbust mediteranean cu flori mari, albe și roșietice, și cu fructe comestibile. II. s. f. mugur floral al caperului, folosit drept condiment. (< it. cappero) Vezi definitia »
MISTÉR1 s. n. 1. (pl.) ritual religios secret în Grecia și Roma antică, la care participau numai cei inițiați. 2. doctrină religioasă care nu era împărtășită decât unui număr restrâns de inițiați. ◊ dogmă religioasă creștină care trebuie primită așa cum este și care se crede a fi inaccesibilă rațiunii. 3. lucrare dramatică medievală cu subiect biblic și hagiografic. 4. ceea ce este necunoscut, neînțeles, încă inexplicabil; taină; secret. (< fr. mystère, lat. mysterium, gr. mysterion) Vezi definitia »
buldozer, buldozere s. n. 1. individ beat. 2. bărbat masiv și puternic. 3. (pub. peior.) instrument de distrugere. Vezi definitia »
limujdér, limujdéri, s.m. (reg.) scandalagiu, hârbareț. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z