Definita cuvantului balonet
BALONÉT s.n. 1. Cameră de gaz la un dirijabil, care, prin umflare și dezumflare, menține echilibrul în timpul zborului. 2. Plutitor suplimentar la extremitățile aripilor unui hidroavion, care împiedică intrarea acestora în apă. [< fr. ballonet].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu balonet
vagonét s. n., pl. vagonéte Vezi definitia »
otmét, otméte, s.n. (reg.) vârtej, bulboană. Vezi definitia »
LETRASÉT s. n. set de litere și cifre de diferite culori și caractere, pe un suport transparent, care se imprimă prin apăsare, în lucrările de grafică, în activitatea de proiectare și design, în inscripționarea scalei aparatelor de măsură etc. (după germ. Letterset/druck/) Vezi definitia »
SURÉT, sureturi, s. n. (În evul mediu, în țările românești) Copie sau traducere (a unui act, a unei scrisori). – Din tc. suret. Vezi definitia »
ANTÉT s.n. 1. Indicație (de obicei tipărită) aflată în partea de sus a unei hârtii sau a unui plic, conținând numele, adresa etc. ale unei instituții sau ale unei persoane. 2. Cap de coloană al unui formular, cuprinzând indicații asupra datelor de completat. [Pl. -turi, -te / < fr. en-tête – în frunte]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z