Definita cuvantului păscător
păscătór, păscătóri, s.m. (reg.; la unele jocuri cu mingea) jucător pus la prinderea mingii, la păscare.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu păscător
NOMENCLATÓR, nomenclatoare, s. n. Listă, broșură, carte care cuprinde nomenclatura (1) dintr-un anumit domeniu al științei, al tehnicii etc., sau enumerarea sortimentelor produselor sau a grupurilor de produse, clasificate după un anumit criteriu. – Din fr. nomenclateur, lat. nomenclator. Vezi definitia »
SIFONOFÓR, sifonofore, s. n. (La pl.) Ordin de animale celenterate care au un sifon (5) ca mijloc de locomoție (Siphonophora); (și la sg.) animal care face parte din acest ordin. – Din fr. siphonophores. Vezi definitia »
gimnastică de dormitor expr. (glum.) act sexual consumat între doi parteneri; contact sexual. Vezi definitia »
ETUFÓR s. n. 1. dispozitiv care permite oprirea rapidă a unui motor de avion, obturând accesul aerului în carburator. 2. dispozitiv al unui aparat de proiecție care împiedică propagarea focului de la capul de peliculă aprinsă accidental la restul filmului. (< fr. étouffoir) Vezi definitia »
HIDROMONITÓR, hidromonitoare, s. n. Instalație pentru săparea pământului, formată dintr-o conductă metalică prin care se proiectează o vână de apă sub presiune. – Din fr. hydromoniteur, germ. Hydromonitor, rus. ghidromonitor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z