Definita cuvantului miogen
MIOGÉN s.n. Proteină care se găsește în țesutul muscular. [Pron. mi-o-. / < fr. myogène].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu miogen
1.Termen cu care sunt referite femeile;2. Despre ceva tare, marfă;3. Partea externă a organului genital feminin;4. Persoana de sex masculin care se teme de nimicuri si prezinta sentimente asemanatoare persoanelor de sex feminin. In acelasi timp acea persoana poate fi atrasa de barbati dar in unele cazuri izolate si de femei, insa numai pe rand. Vezi definitia »
BENZÉN (‹ fr. {i}) s. m. Substanță chimică, cap de serie al hidrocarburilor aromatice; lichid incolor volatil, insolubil în apă, solubil în alcool în orice proporție, obținut din gazele de cocserie, din gudroanele cărbunilor de pămînt sau din fracțiile petroliere bogate în hidrocarburi aromatice; este materia primă importantă la fabricarea unor compuși organici (anilină, nitrobenzen, stiren, fenol, hexaclorciclohexan etc.), în sinteza coloranților, a medicamentelor, a parfumurilor; bun solvent. Impropriu este numit benzol. Vezi definitia »
HISTOGÉN, -Ă adj. (Biol.) Care dă naștere la noi țesuturi. [< fr. histogène, cf. gr. histos – țesut, gennan – a naște]. Vezi definitia »
ANTRÉN s. n. (Franțuzism) Însuflețire, vioiciune; bună dispoziție. – Fr. entrain. Vezi definitia »
PIRETOGÉN, -Ă adj. care produce febră. (< fr. pyrétogène) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z