Definita cuvantului capon
CAPÓN s. n. suport mic, ieșit în afara bordului unei nave, la susținerea ancorei. (< fr. capon, it. capone)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu capon
PATRÓN2, -OÁNĂ, patroni, -oane, subst. 1. S. m. și f. Proprietar al unei întreprinderi. 2. S. m. (În Roma antică) Patrician roman, considerat în raport cu liberții săi. 3. S. m. și f. Sfânt socotit protector al unei persoane, al unei corporații sau al unei comunități care îi poartă numele; zi calendaristică în care se prăznuiește un sfânt și pe care o serbează cei care poartă numele acelui sfânt. ♦ Ocrotitor, protector. – Din lat. patronus, germ. Patron, fr. patron. Vezi definitia »
GALIÓN, galioane, s. n. 1. Navă cu pânze folosită în trecut de spanioli ca navă de război și pentru transportul mărfurilor. 2. Ornamentație (în lemn) montată la prora unor nave cu pânze. 3. (Tipogr.) Planșetă de metal sau de lemn pe care se așază rândurile de litere culese. [Pr.: -li-on] – Din ngr. ghaleóna, fr., it. galion. Vezi definitia »
ANTIPROTÓN s. m. antiparticulă a protonului. (< fr. antiproton) Vezi definitia »
ARLINGTON [a:liŋtən] 1. Oraș în S S.U.A. (Texas), la E de Forth Worth; 257,5 mii loc. (1988). Întreprinderi aerospațiale și de material rulant. Centru comercial agricol. Universitate (1895). 2. Oraș în E S.U.A. (Virginia), pe rîul Potomac, în aglomerația urbană Washington; 152.6 mii loc. (1980). Cimitir național. Vezi definitia »
BONTÓN s. n. (Franțuzism) Cod de maniere elegante al înaltei societăți. – Din fr. bon ton. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z