Definita cuvantului clips
CLIPS s. n. 1. agrafă, broșă sau cercel care se prinde cu un fel de clapă sau ac cu arc. 2. piesă formată din două elemente care se asamblează și se desfac ușor. (< germ. Klips)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu clips
UPS interj. Exclamație care exprimă surprinderea, dezamăgirea sau recunoașterea unei greșeli. (după engl. whoops, woops, oops) [MW; în DOOM 2] Vezi definitia »
TRÍCEPS s.m. Mușchi care are la extremitatea superioară trei ligamente. [Pl. -pși. / < fr. triceps, cf. lat. tri – cu trei, caput – cap]. Vezi definitia »
CLIPS s. n. 1. agrafă, broșă sau cercel care se prinde cu un fel de clapă sau ac cu arc. 2. piesă formată din două elemente care se asamblează și se desfac ușor. (< germ. Klips) Vezi definitia »
CLIPS s.n. 1. Agrafă, broșă sau cercel care se prinde cu un fel de clapă sau ac cu arc. 2. Piesă formată din două elemente care se asamblează și se desfac ușor. [Pl. -suri. / < germ. Klips]. Vezi definitia »
RÍGIPS s. n. Material pentru construcții sub forma unei plăci din gips cartonate pe exterior; gips-carton. – Din Rigips, nume comercial. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z