Definita cuvantului milacop
MILACÓP, milacopi, s. m. Pește de mare cu corpul lung până la 65 cm, de culoare argintie dungată cu brun, acoperit cu solzi mari (Umbrina cirrhosa).Et. nec.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu milacop
PSIHOTRÓP, -Ă adj., s.n. (Medicament) care acționează asupra psihicului. [< fr. psychotrope]. Vezi definitia »
STOP interj., (2, 3) stopuri s. n. 1. Interj. Stai! Oprește! ♦ (În telegrame, ca termen convențional pentru a marca sfârșitul unei fraze) Punct! 2. S. n. Oprire bruscă a mingii, a pucului la unele jocuri sportive. 3. S. n. Semafor care reglează circulația la întretăierea străzilor; lampa din spate a unui autovehicul, care se aprinde când autovehiculul frânează. 4. S. n. (Cin.; în compusele) Stop-cadru = efect folosit în cinematografie și televiziune, constând în oprirea mișcării și menținerea unei imagini staționare, după care se reia mișcarea, din faza la care a fost oprită. Stop-camera = procedeu de filmare combinată care constă în oprirea bruscă a aparatului de filmare și a personajelor din cadru, în efectuarea unor modificări scenice și reluarea filmării. – Din fr., engl. stop. Vezi definitia »
POTROPÓP s. m. v. protopop. Vezi definitia »
SPINALOSCÓP s. n. endoscop pentru explorarea canalului rahidian. (< fr. spinaloscop) Vezi definitia »
FIBROSCÓP, fibroscoape, s. n. (Med.) Instrument pentru studierea cavităților interne. – Din fr. fibroscope. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z