Definita cuvantului hipogenitalism
HIPOGENITALÍSM s. n. insuficientă dezvoltare anatomică și funcțională a glandelor genitale; hipogonadism. (< fr. hypogénitalisme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu hipogenitalism
IDIOCROMATÍSM s.n. Proprietate a unor minerale de a fi idiocromatice. [Pron. -di-o-. / < fr. idiochromatisme]. Vezi definitia »
LATINÍSM s.n. 1. Cuvânt, construcție împrumutate din latină; neologism de origine latină. 2. Tendință a unor lingviști români din sec. XVIII-XIX de a da limbii române un aspect cât mai apropiat de cel al limbii latine, excluzând cuvintele de altă origine; curentul latinist. [Cf. fr. latinisme]. Vezi definitia »
PANTEISM s.n Concepție filozofică monistă care identifică divinitatea cu intreaga natură – Din fr panthéism Vezi definitia »
EPICURÍSM s.n. Doctrină filozofică materialist-ateistă a lui Epicur, care îmbogățește atomismul antic, iar în etică încearcă să creeze o teorie a plăcerii raționale, la baza căreia stă un ideal individualist, de evitare a suferinței și de dobândire a unei fericiri senine, susținând că cel mai rezonabil lucru pentru om este repaosul, liniștea și nu activitatea. [Var. epicureism s.n. / < fr. épicurisme < Epicur – filozof grec din antichitate]. Vezi definitia »
regionalism / sinonim teslă Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z