Definita cuvantului bell
BELL, Alexander Graham (1847-1922), inventator și om de știință american de origine scoțiană. Prof. univ. la Boston. Cercetările sale privind fiziologia auzului l-au dus la inventarea telefonului (1876).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu bell
SOLL s. n. formă de relief cu aspect de pâlnie, din regiunile care au fost afectate de glaciația continentală. (< germ. Soll) Vezi definitia »
MAXWELL s.m. (Fiz.) Unitate de măsură a fluxului magnetic, egală cu fluxul produs de o inducție magnetică de 1 gauss care străbate o suprafață de 1 cm2. [Pron. maxuél. / < fr. maxwell, germ. Maxwell, cf. C. Maxwell – fizician englez]. Vezi definitia »
BELL, Alexander Graham (1847-1922), inventator și om de știință american de origine scoțiană. Prof. univ. la Boston. Cercetările sale privind fiziologia auzului l-au dus la inventarea telefonului (1876). Vezi definitia »
SILL s. n. corp vulcanic orizontal sau puțin înclinat, din lava care a pătruns printre formațiile sedimentare. (< fr. sill) Vezi definitia »
BASE-BALL s.n. Joc național cu mingea din America de Nord, care se practică între două echipe a câte nouă jucători pe un teren cu patru platforme de cauciuc alb la colțuri, în care jucătorii sunt feriți de lovituri. [Pron. béisbol și béisbal. / < engl. base-ball]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z