Definita cuvantului frez
FREZ adj.invar. Roșiatic, de culoarea fragilor. [< fr. fraise – fragă].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu frez
ARDENÉZ s. m. rasă de cai mari, puternici, de tracțiune. (< fr. ardennais) Vezi definitia »
baliméz (balimézuri), s. n. – Bombardă. – Var. baliemez, banimez. Tc. bal yemez (Șeineanu, III, 11; Lokotsch 202), din it. palla e mezzo. Sec. XVII, astăzi înv. Vezi definitia »
BERLINÉZ, -Ă, berlinézi, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care locuiește în Berlin (capitala Germaniei) sau care este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține de Berlin sau locuitorilor săi, privitor la Berlin sau locuitorii săi. (Berlin (n.pr.) + suf. -ez; cf. fr. berlinois, it. berlinese) Vezi definitia »
NEOZEELANDÉZ, -Ă, neozeelandezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Noii Zeelande sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține neozeelandezilor (1) sau Noii Zeelande, privitor la neozeelandezi sau la Noua Zeelandă. [Pr.: ne-o-ze-e-] – Din fr. néo-zélandais. Vezi definitia »
FINLANDÉZ, -Ă, finlandezi, -e, adj. Care aparține Finlandei sau populației ei, privitor la Finlanda; (substantivat, f.) limba vorbită în Finlanda; (s. m. și f.) persoană care face parte din populația de bază a Finlandei sau care este originară de acolo. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z