Definita cuvantului cassedeck
CÁSSEDECK s. n. casetofon fără amplificator de putere. (< engl. cassedeck)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cassedeck
HAT-TRICK s.n. (Sport) Performanță a unui jucător de fotbal sau hochei pe gheață care înscrie trei goluri sau puncte consecutive în același meci. [Pron. het-tric. / < engl. hat-trick – trucul pălăriei, figura jonglerului care prinde trei bile în pălărie]. Vezi definitia »
COME-BACK CÁM-BEC/ s. n. reluare a unei activități sportive, muzicale, teatrale etc. după o perioadă de incapacitate; reapariția în prim-plan a unui „nume” care își pierduse popularitatea. (< engl. come-back) Vezi definitia »
NECK s.n. (Geol.) Stâlp de lavă solidificată care umple canalul de ascensiune a magmei într-un vulcan. [Scris și nec. / < engl., fr. neck]. Vezi definitia »
DIRT-TRACK DÁRT-TREC/ s. n. întrecere motociclistă care se desfășoară pe o pistă cu zgură (amenajată cu obstacole). (< engl. dirt-track) Vezi definitia »
BEWICK [bíuic], Thomas (1753-1828), gravor și ilustrator englez. Planșe cu păsări și pești, în acuarelă, tratate într-o manieră picturală. A excelat în gravura în lemn („Patrupezii”, „Fabule alese”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z