Definita cuvantului scleredem
SCLEREDÉM s. n. edem scleros la nivelul căruia pielea pare injectată cu parafină, având consistență ceroasă. (< fr. scléroedème)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu scleredem
CLASÉM s.n. Unitate reprezentativă pentru o clasă (lingvistică, literară, poetică, sociologică etc.). [Pl. -me. / < fr. classème]. Vezi definitia »
cem s. invar. (țig.) București. Vezi definitia »
MIXEDEM Formă tipică a hipotiroidiei la adult, caracterizată prin infiltrație mucoidă a pielii și mucoaselor. Mixedemul circumscris este o infiltrație cu mucopolizaharide, de cauză tiroidiană sau hipofizară (deficit de TSH). Mixedemul postoperator apare după ablația chirurgicală a tiroidei. Sursa: Dicționar de medicină Oxford, ediția a 6-a, editura BIC ALL Vezi definitia »
MORFÉM, morfeme, s. n. (Gram.) Element morfologic (afix, accent, desinență, alternanță fonetică, cuvânt auxiliar etc.) cu ajutorul căruia se formează, de la o rădăcină, cuvinte și forme flexionare; cea mai mică unitate din structura morfologică a cuvântului cu un sens determinat (lexical sau gramatical). – Din fr. morphème. Vezi definitia »
SÁTEM s. n. limbă indo-europeană care a păstrat în evoluția ei sunetul s înaintea vocalelor e și i. (< germ. Satem/sprache/) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z