Definita cuvantului crocant
CROCÁNT, -Ă, crocanți, -te, adj. (Despre unele alimente) Care crănțăne când este mestecat; tare și bine prăjit sau copt. – Din fr. croquant.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu crocant
AFERÉNT2, -Ă adj. (Anat.) Care aduce ceva la un organ. ◊ Vase aferente = vase care aduc un lichid la un organ; nervi aferenți = nervi care transmit excitațiile periferice centrilor nervoși. [< fr. afférent, cf. lat. afferre – a aduce]. Vezi definitia »
ECHILIBRÁNT, -Ă, echilibránți, -te, adj. Care (re)stabilește echilibrul. (cf. fr. équilibrant) [TLF] Vezi definitia »
PERTINÉNT, -Ă adj. 1. (jur.) care se raportează exact la chestiune, la fondul cauzei; potrivit. ◊ convenabil, nimerit; judicios. 2. (despre elemente lingvistice) dotat cu o anumită funcțiune într-un sistem determinat. ◊ (despre elemente fonice) care permite diferențierea semnificațiilor. 3. (inform.; despre o informație, un document) care satisface cerințele obiective de informare ale unui beneficiar. (< fr. pertinent, lat. pertinens) Vezi definitia »
INADVERTÉNT, -Ă, inadvertenți, -te, adj. Lipsit de atenție; neatent, distrat. ♦ Care nu se potrivește, nu corespunde; greșit. – Din fr. inadvertant. Vezi definitia »
DESCURAJÁNT, -Ă adj. Care descurajează, descurajator; demoralizant, deprimant. [Cf. fr. décourageant]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z