Definita cuvantului interschimbabilitate
INTERSCHIMBABILITÁTE s. f. proprietate a unor organe de mașini, piese etc. de a putea fi înlocuite cu altele similare; interșanjabilitate. (după fr. interchangeabilité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu interschimbabilitate
FLACIDITÁTE s.f. Moleșeală, slăbiciune, fleșcăială determinată de scăderea tonusului muscular. [Cf. fr. flaccidité, lat. flacciditas]. Vezi definitia »
STABILITÁTE s.f. 1. Însușirea lucrurilor stabile; echilibru, statornicie, solidaritate. ♦ Proprietate a unui corp de a-și menține poziția sau de a reveni în poziția inițială când este deplasat din această poziție. 2. Faptul de a-și păstra locul; fixitate. [Cf. it. stabilità, lat. stabilitas, fr. stabilité]. Vezi definitia »
APÁRTE adv. În mod separat, deosebit (de...). ♦ (În teatru, ca indicație pentru actori). Ca și cum ar vorbi cu sine însuși, dar cu glas tare. ♦ (Adjectival) Deosebit, special, anumit. Trăsătură aparte.A3 + parte (după fr. à part). Vezi definitia »
CANTABILITÁTE s. f. 1. însușire a unei piese muzicale de a avea o linie melodică expresivă. 2. calitate a versurilor de a fi muzicale. (< it. cantabilità) Vezi definitia »
BENETÍTE (‹ engl.) s. n. pl. Grup de gimnosperme fosile, care apar în Triasicul superior (Keuper) și se sting în Oligocen. Erau plante lemnoase, cu tulpina de 3-4 m, acoperite cu cicatrice foliare rombice, în vîrf un buchet de frunze (3 m lungime) și flori hermafrodite sau unisexuate și sesile (fără peduncul). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z