Definita cuvantului radiodivertisment
RADIODIVERTISMÉNT s. n. emisiune radiofonică de divertisment. (< radio2 + divertisment)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu radiodivertisment
RECITÁNT, -Ă adj. (Despre voci sau instrumente) Care execută singur partea principală a unei bucăți muzicale. // s.m. Persoană care, într-un oratoriu sau într-o cantată, cântă recitative. [< fr. récitant]. Vezi definitia »
ACTIVÁNT, -Ă adj. Activator. // s.m. Reactiv folosit în flotația minereurilor. [După fr. activateur]. Vezi definitia »
CONSTIPÁNT, -Ă adj. (despre alimente, medicamente) care constipă. (< fr. constipant) Vezi definitia »
DETERMINÁNT, -Ă, determinanți, -te, adj., s. m. I. Adj. 1. Care determină sau este de natură să determine ceva; hotărâtor. 2. (Despre cuvinte sau propoziții; adesea substantivat) Care precizează sensul altui cuvânt sau al altei propoziții cu care este în legătură, fiind subordonat acestora. II. S. m. Expresie matematică ale cărei elemente sunt așezate sub forma unui tabel și care servește la rezolvarea sistemelor de ecuații. – Din fr. déterminant. Vezi definitia »
ANTRENAMÉNT, antrenamente, s. n. 1. Proces complex și sistematic de pregătire a unui sportiv, a unui cal etc. pentru a avea o bună comportare în competițiile sportive, în scopul obținerii unor performanțe. 2. Exercițiu metodic la care este supus un organ, un aparat sau întregul organism animal, în scopul obținerii unui producții superioare. – Din fr. entrainement. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z